Copyright 2022 - Custom text here

04/03/2021

Международно туристическо изложение FITUR 2021, Мадрид, Испания

41-то издание на Международния панаир на туризма, FITUR 2021, ще се проведе от 19 до 23 май, както е договорено от IFEMA и Организационния комитет на FITUR, след обмислено решение, което по изключение прави това събитие от съществено значение за възстановяването на туристическия бизнес като това ще му позволи да запази високото си международно въздействие и по този начин ще благоприятства повторната професионална среща на компании, държави и дестинации и така необходимия тласък на световната туристическа дейност.

FITUR има единодушната подкрепа на испанската туристическа индустрия и в момента е вторият по важност панаир в света и първият по отношение на въздействието си върху латиноамериканската сфера. Всяко издание обединява над 11 000 компании от 165 държави, както и официални представители от голяма част от световните нации.

Това е и най-голямото събитие в Испания по отношение на туристическия бизнес, с повече от 250 000 участници от цял ​​свят, както и по отношение на иновациите и популяризирането на нови туристически сегменти, технологичното лидерство в управлението на туризма и инструментите за трансфер на знания .

Високото му представителство се признава и чрез подкрепата на Световната туристическа организация UNWTO със седалище в Мадрид; връзка, която е материализирана и в Съвета на директорите на асоциираните членове на UNWTO, който понастоящем председателства IFEMA / FITUR.

България ще има информационен щанд на изложението, който ще бъде организиран от Министерството на туризма.  Тук в поканата и договора е цялата необходима информация за всяка българска компания, която проявява интерес за участие. 

 

               100% био медове и сладка