Copyright 2024 - Custom text here

09/11/2020

Career Show 2020 изцяло онлайн с рекорден брой участници: 150+ фирми и 5000+ кандидати

Водещото кариерно експо за квалифицирани кадри Career Show 2020 ще се проведе изцяло онлайн. В два дни - на 24 и 25 ноември 150+ от най-добрите работодатели ще се срещнат с над 5000 кандидати. Въпреки трудната икономическа обстановка, водещото кариерно експо за квалифицирани кадри Career Show 2020 събира рекорден брой кандидати, търсещи работа и възможности за развитие.

Онлайн събитието предоставя напълно ново и модерно решение чрез иновативна платформа за видео интервюта, която ще се използва за първи път в България. Чрез нея работодатели и кандидати ще се свържат с помощта на специална мачмейкинг технология, предоставяща максимално ефективно изживяване за участниците.

Онлайн събитието предоставя напълно ново и модерно решение чрез иновативна платформа за видео интервюта, която ще се използва за първи път в България. Чрез нея работодатели и кандидати ще се свържат с помощта на специална мачмейкинг технология, предоставяща максимално ефективно изживяване за участниците. Срещите между търсещи и предлагащи работа ще са придружени от професионална програма с високо качество и полезно съдържание - изцяло онлайн. Лектори като журналистът и преподавател по публична реч Анна Цолова, продуцентите Иван и Андрей, основателят на ARC Academy Антони Иванов, психологът Ани Владимирова и други професионалисти в различни сфери ще споделят онлайн своя опит.

Участието в събитието е напълно безплатно, но регистрацията е задължителна от тук: https://careershow.bg/register/

 

Компаниите ще могат да филтрират кандидати и да се свързват само с тези, чийто профил отговаря на търсения от тях. Освен среща с кандидати, компаниите ще могат да получат базата от 5000+ CV-та на предварително селектирани кандидати.

Повече информация за събитието вижте тук: https://careershow.bg/employers/online/

Българо-Испанска Търговска Камара е партньор на събитието.

 

  100% БЪЛГАРСКИ СЛАДКА

       ETEM GESTAMP

  

            

          

         Адвокатска кантора