Copyright 2022 - Custom text here

28/06/2021

European Business Networking Evening 2021

На 24 юни в София Тех Парк се проведе най-голямото за годината нетуъркинг събитие в България. Дванадесет европейски двустранни търговски камара се обединиха за да изпратят послание към международната общност в страната ни за единство и непоколебимо убеждение, че успешния бизнес не познава граници и процъфтява в гъвкавостта, лоялната конкуренция и върховенството на закона. Срещата беше открита от председателите на търговските камари, заместник-министъра на икономиката г-жа Калина Константинова и изпълнителния директор на Българска Агенция за инвестиции г-н Стамен Янев. В приятелска и лятна атмосфера 500 гости имаха възможността да се срещнат с представители на висшите ръководства на съответните компании и  В2В мрежа за търсене на нови партньори, доставчици, клиенти и дистрибутори. 

Сред официалните гости бяха още председателя на Българо-Търговска Промишлена Палата г-н Цветан Симеонов, изпълнителния директор на Изпълнителна Агенция за Насърчаване на малки и средни предприятия г-н Бойко Таков, посланици и ръководители на търговски мисии към съответните посолства. От страна на Испания официален гост беше г-н Роберто Руиз Антолин, ръководител икономическа и търговска служба към испанското посолство в България.

Фирма Atradius Crediito y Caucion S.A. член на Българо-Испанска Търговска Камара беше спонсор на събитието като представи своята дейност на гостите на вечерта чрез мултимедия, маркетинг материали и  предостави специални подърчни презентации.

Събитието отбеляза изключително постижение!

 

 

 

               100% био медове и сладка