Copyright 2022 - Custom text here

06/12/2021

Испанската компания Bogaris продава терен с инвестиционен проект

На 1-ви декември 2021 се състоя видео конферентен разговор между представител на "Богарис", Алфонсо Отеро Сапата отговарящ за Централна и Източна Европа и Биляна Манолова, зам.председател на БИТК. 

"Богарис" е испанска компания, която е позиционирана в Севиля и специализирана в промотирането на големи търговски, логистични и индустриални площи под наем. Създават проекти от самото им начало, като участват в целия процес на проектиране и концептуализиране , градоустройство, инженеринг, изпълнение на работите и комерсиализация, вграждайки максимална добавена стойност по време на това. Това са капиталоемки разработки, с повтаряемост и гарантиране на доходи в дългосрочен план и възпроизводими в международен план. 

Целта на срещата бе фокуса върху продажбата на терен с инвестиционен проект за изграждане на производствена и логистична база. Имотът е разположен в Индустриален Парк Русе с площ 81 388 кв.м. намиращ се срещу друга испанска компания "Керос". Локацията е стратегическа - на най-голямата речна магистрала в Европа, близост до румънски пазар и столицата Букурещ, лесен достъп по сухопътен, воден и железопътен транспорт. Близки летища до Букурещ (85 км.) и Варна (190км.) ., от март 2022 ще заработи и летище Русе. 

За всякаква допълнителна информация относно терена може да получите на посочените лица в презентацията или пишете на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

               100% био медове и сладка