Copyright 2022 - Custom text here

08/06/2021

Търговски бизнес виртуални срещи - Испания и Португалия

Заедно с ОФИЦИАЛНАТА ТЪРГОВСКА КАМАРА И ПРОМИШЛЕНОСТТА НА ПОРТУГАЛИЯ , VSI Consulting Spain  и Българо-Испанска Търговска Камара  за България се организират ТЪРГОВСКИ СРЕЩИ с производители на храни и вино от Португалия и Испания. Целта на тези срещи е  да се подкрепят португалските и испанските производители и международни купувачи, за да се генери нов бизнес. Тази инициатива дава възможност на практика да се проведат бизнес срещи с производители от различните региони на Португалия и Испания, така че да се  открият различни продукти от тази прекрасни страни.

С любезното участие на на Д.О. Catalunya, Catalonia Gourmet (Gourmet Food Cluster of Catalonia region),, TIERRA DE VIÑEDOS (вина от Кастилия - Ла Манча), PIMEC (асоциация на малките и средни компании от регион Каталуния), AGACA (галисийска асоциация на кооперациите за агрохранителни продукти), ASOCIACIÓN BODEGAS DE NAVARRA, Търговска камара на Коруня, Асоциация на испанските органични вина (SOW), Търговска камара на Теруел, DOP Cangas, DO Terra Alta

Дата на провеждане: Испания- 6-ти, 7-ми и 8-ми юли 2021г. чрез платформите Zoom и Teams

                                Португалия- 13-ти, 14-ти и 15-ти юли 2021г. чрез платформите Zoom и Teams

Срещите са насочени към български вносители, дистрибутори и търговци, които проявяват интерес за разширяване на бизнеса и намиране на нови възможности. Участието е напълно безплатно. За да бъдете част от 2nd Edition of ONLINE BUSINESS MEETINGS е необходимо да се попълни фирмения профил, след което на посочения имейл адрес ще бъдат изпратени списъци с испански и португалски компании, които ще участват за да може за да можете да изберете тези, с които искате да се срещнете, и ние ще организираме виртуални срещи за вас според наличността ви.

За всяка друга допълнителна информация може да ни пишете на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

               100% био медове и сладка