Copyright 2022 - Custom text here
 

World Cheese Fair - Fromago 2022, Zamora, Spain

maxresdefault
Category
Брокерски В2В събития
Date
Сряда, 14 Септември 2022 10:00 - Петък, 16 Септември 2022 18:00

Българо-испанска търговска камара в партньорство с VSV EuroGlobal, Испания и  Търговска камара Самора,Испания търсим компании, които са специализирани във внос на сирена и  биха искали да участват  WORLD CHEESE FAIR - FROMAGO 2022 което ще се проведе в Самора от 14 до 17 септември 2022г. (присъствено събитие)

Защо да участвате?

  • Компании от повече от 50 държави ще присъстват на тези срещи. Ние ще покрием всички пътни разходи (полети, настаняване, вътрешен транспорт в Испания, кетъринг и др.).
  • Ще координираме срещи според вашите интереси, което също ще ви позволи да увеличите бизнес отношенията, както и да откриете нашето разнообразие от сирена.
  • Ние също така ще ви подкрепим с всички логистични договорености, от които може да се нуждаете.

Приложено ще намерите повече информация за събитието HOSTEDBUYERSPROGRAMME (designrr.page)

Условия за участие:

Ако желаете да участвате, моля попълнете регистрационният формуляр и го изпратете в срок до 25 август 2022г. на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. за да бъде оценен от Търговската камара в Самора.

За всички членове на Българо-испанска търговска камара участието е безплатно, а за НЕчленуващи административна такса от 100.00 лв.

 
 

Powered by iCagenda

  100% БЪЛГАРСКИ СЛАДКА