Copyright 2022 - Custom text here
 

The 3-rd edition European Business Networking Evening 2022

European_Business_Networking_Evening_1
Category
Нетуъркинг
Date
Четвъртък, 23 Юни 2022 19:00 - 22:00

Присъединете се към нас на нашето събитие!

Уважаеми членове и приятели на Българо-Испанска Търговска Камара,

Предлагаме на Вашето внимание едно събитие, което Ви дава страхотна възможност да разширите Вашата врежа от контакти.Вашето участие ще се впише прекрасно сред елитните гости на вечерта-посланици, дипломати, изпълнителна власт, висш и среден мениджмънт от международния бизнес у нас. Благодарим на всеки един от вас, че сте тук с нас днес. Много се радваме, че можем да посрещнем тези от вас, които са с нас от дълго време, както и тези, които са нови в общността.

Събитието се организира съвместно от 11 двустранни търговски камари: Белгия България Люксембургски бизнес клуб, Британско-българска бизнес асоциация, Българо-румънска търговско-промишлена палата, Българо-испанска търговска камара, Гръцки бизнес съвет в България, Конфиндустрия България, Френско-българска търговска камара и Промишленост, Германско-българска търговско-промишлена камара, Унгарско-българска търговска камара, Шведско-българска търговска камара, Advantage Австрия и ще се проведе на 23 юни 2022г. от 19:00 в София Тех Парк

Предвид продължаващите европейски и световни събития, международната бизнес общност в България би искала да изпрати послание за единство и непреклонна вяра, че успешният бизнес не познава граници и процъфтява в гъвкавостта, лоялната конкуренция и върховенството на закона.

Очаква се съвместните усилия на 11-те съорганизиращи камари да доведат до първокласен прием с над 500 присъстващи, продължение на успешното първо издание през 2019 г. и второ издание през 2021г.

Вземащите решения, представители на мениджмънта от най-високо и средно ниво на международния бизнес ще участват и ще използват възможностите за B2B мрежа, за да търсят нови партньори, доставчици, клиенти и дистрибутори.

Не пропускайте възможността да станете част от най-голямото мрежово събитие между 11-те камари през 2022 година!!!

Цел на събитието

Събитието има за цел да демонстрира единството между международно ориентирания бизнес в България и да създаде нови бизнес възможности за членовете на участващите асоциации.

 

Такса участие

Такса за участие на членовете *

Таксите за участие на компаниите-членове на съорганизаторските камари са 50 лв. на човек

Таксите за участие за компании, които НЕ са членове на никой от съорганизаторите е 100 лв. на човек.

РЕГИСТРАЦИЯ

Спонсорски пакет

След феноменалния успех през 2021 г. с над 500 гости и 23 спонсори, ние сме горди да Ви поканим на още по-голяма промоционална възможност

 

Ако се интересувате от спонсорство на това събитие, моля, прегледайте възможностите за спонсорство:

Спонсор (EUR 900) без ДДС

  • Фирмено лого на поканата за събитието;

  • Фирмено лого в уеб съобщенията;

  • Присъствие в маркетинговите материали;

  • Уреждане на срещи по заявка и предварително споразумение ;

  • Събщаване името на компанията на церемонията по откриването;

  • Фирмен щанд на мястото на събитието

  • Два безплатни билета

За повече информация, моля свържете се :

Биляна Манолова +359 888 725856 Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 
 

Powered by iCagenda

  100% БЪЛГАРСКИ СЛАДКА