Copyright 2021 - Custom text here
  • Ние работим за Вас

  • Работен процес

  • Споразумение за сътрудничество

  • B2B срещи

25/09/2021

Испанската Eurostars вече е в  България

 

От месец август тази година четиризвездния хотел „Eurostars Sofia City hotel” е част от Eurostars Hotels . Намира се в центъра на София, на ул. “Стара планина” 6 (пряка на бул. “Дондуков) само на 200 метра от такива емблематични места като парламента, катедралата Александър Невски или Операта.

Хотелът разполага с 61 стаи в модерен стил със съвременен, пъстър интериор, предлагаща най -добрите услуги и удобства за няколко незабравими дни, откриващи живота и културата на София. Неговите дизайнерски стаи са идеални за почивка и зареждане след ден на разглеждане на забележителности или работа. Хотелът разполага и със заседателни зали до 130 гости, заедно с привилегированото местоположение на хотела, го правят идеалната дестинация за провеждане на професионални срещи и сватби или социални събития от най-разнообразен характер.

Международната верига Eurostars е част от испанската Hotusa Group и е основана през 2005 г. В нея влизат хотели от висок клас, стратегически разположени в историческия център или в близост до финансовите квартали на градовете. Тя управлява 104 хотела в над 14 страни, в 49  дестинации. 

Портфолиото на Hotusa Group включва над 200 обекта в цял свят, като най-много има в големите испански градове, както и в основните международни дестинации като Ню Йорк, Чикаго, Берлин, Рим, Брюксел, Прага, Будапеща, Лисабон, Порто, Буенос Айрес, Мексико Сити и др.

В групата влизат и други брандове - Exe Hotels, Ikonik Hotels и Crisol Hotels.

По думите на президента на Grupo Hotusa, Amancio López Seijas , „включването на Eurostars Sofía City 4 * е част от международната стратегия за разширяване на компанията, потвърждавайки с това  нашия твърд ангажимент да получим присъствие в основните градове и столици на Европа. По същия начин този нов хотел се придържа към параметрите, които определят марката Eurostars: модерни съоръжения, разположени в дестинации с историческа стойност и туристически културен интерес, оптимални за всички видове пътници и разположени на стратегическо място “.

От средата на септември месец Еurostars Sofia City е член на Българо-Испанска Търговска Камара и всички нейни членове могат да се възползват от сключване на корпоративни договори и преференциални цени за индивидуалните такива.

Повече информация можe да получите на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.